Translate
ourStoryHeader

  

Malin_&_Sebastien_MalmoMalin Ralman & Sébastien Garcia

Ägare

För elva år sedan sökte The Little Gym franchisetagare för att öppna verksamhet i Malmö. Vi blev jätteintresserade och tänkte att detta kunde vara perfekt för oss och vår familj. När vi undersökt konceptet mer visade det sig att det var precis så det var!

Vi hade nyligen flyttat tillbaka till Sverige efter flera år i Frankrike och Spanien. Vi hade trivts bra utomlands men efter att ha fått barn kände vi att det passade oss bättre att bo i Sverige. Sébastien är Idrottslärare och har alltid arbetat med sport och träning, jag är marknadsekonom - så The Little Gym lät perfekt för oss.

Vi åkte först på besök till The Little Gym i Stockholm för att se mer, och tyckte det var ett toppen koncept! Fullt av färg, energi och glädje. Barnen gympade glatt runt och hade kul samtidigt som de lärde sig nya saker tillsammans med engagerade lärare. Vi tänkte ’wow, här skulle vi vilja att våra barn fick gå!’

Vi hade möjligheten att tillsammans bygga upp vårt eget företag, där vi fick arbeta med något vi älskade, samtidigt som det tillförde något både till oss och många andra familjer i Malmö och deras barn.

Vi bestämde oss för att starta vårt eget The Little Gym och öppnade i augusti 2006. I dag har vi över 550 barn som kommer och hjular, står på händerna och rullar runt i vårt gym varje vecka. Vårt mål är att alla barn ska komma till oss för att bygga både gymnastik kunskap och självförtroende samtidigt som de har kul – och man ska alltid utvecklas i sitt eget tempo och på sin nivå.

Jag tror de flesta familjer som kommer till vårt gym känner sig som hemma här. Barnen kommer med ett stort leende redo för fart och nya utmaningar. När de inte är här så bjuder de sina lärare på kalas eller leker att de gympar med fröken hemma i vardagsrummet.

Många har sagt till oss att vi är veckans höjdpunkt för deras barn vilket känns fantastiskt. Våra färgglada lokaler, roliga klasser och leende instruktörer – och glädjen att se sina barn ha kul samtidigt som de utvecklas är något som uppskattas mycket. Medan barnen gympar kan föräldrarna ta en kaffe och prata med vänner i vår lobby medan de ser på, eller så går de ut en tur eller kör och handlar.  

Vi är lyckligt lottade som har sett så många barn växa upp i vårt gym, och för att deras familjer vill dela tiden med deras barn med oss. I dag har vi till och med instruktörer som jobbar hos oss som en gång i tiden gick på gymnastik här, så tiden går verkligen fort när man har kul! Tack till er alla som låter oss vara en del av era barns och familjers dag!   

Malin & Sébastien
Ägare till The Little Gym Malmö